Міжнародні спостерігачі визнали місцеві вибори безпечними, – заступник Авакова

Новини, Політика, Суспільство

Громадські організації та міжнародні спостерігачі визнали місцеві вибори такими безпечними.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у прямому ефірі спецпроекту “Ніч виборів із Савіком Шустером”,  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на прес-службу МВС.

“Я хочу сказати, що вибори відбулися. Вибори визнаються громадськими організаціями та міжнародними спостерігачами такими, які відбулися безпечно. Структури Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції діяли чітко, професійно та ефективно”, – сказав Геращенко.

Він зазначив, що якщо врахувати, що в Україні 29 тисяч виборчих дільниць і, що при такій явці брало участь у виборчому процесі близько 10 мільйонів виборців, то кількість правопорушень зовсім не велика.

Він додав, що це вже другі вибори до місцевих рад після 2015 року.

“Команда міністра внутрішніх справ Арсена Авакова показала, що ми працюємо заради того, щоб в України діяв Закон і кожен голосував за того, за кого вважає за потрібне. І перемагав не адмінресурс, не партія, яка у влади та яка до 2014 року, до Революції Гідності, служила завжди міністерству внутрішніх справ, а перемагав вибір кожного громадянина”, – наголосив Геращенко.

Крім того, заступник міністра повідомив, що сьогодні ні один із мерів міст не заявив про те, що поліція порушувала закон або була на стороні когось із їхніх опонентів.

“Це означає те, що і мери міст, і кандидати, які виграли чи програли, знають, що поліція була індиферентна”, – зазначив він.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.