Дівчина футболіста Неймара знялася топлес для італійського бренду (фото)

Новини

Американська модель кубинсько-хорватського походження 28-річна Наталія Баруліч не соромиться показати фото, на яких позує у відвертих та спокусливих образах.

На знімку, опублікованому в Instagram, жінка позувала топлес для італійського будинку моди Collini Milano. Кохана лідера ПСЖ 28-річного Неймара вдягнула бірюзовий костюм,  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

“Народжена, щоб сяяти, а не бути чиєюсь тінню”, – підписала модель фото, інформує Gazeta.ua.

Довідково. Наталія Баруліч народилася в американській Каліфорнії. З дитинства навчалася мистецтву балетного танцю. Та згодом вирішила попрощатися з балетом і зосередитися на розвитку музичної кар’єри в DJ-дуеті Atmsphre. Також Баруліч з юних років пробувала себе як співачка, акторка та модель. А 2012 року брала участь у конкурсі краси Міс Каліфорнія.

Модель з’являлася на обкладинках журналів L’Officiel, Maxim, FHM і Esquire. Брала участь у рекламних кампаніях білизни та купальників марки Guess. Знімалася для реклами таких брендів, як Mercedes Benz, Air France, Samsung, Target, Verizon Wireless, Apple, Isaac Jewelers і 138 Water.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.