Сьогодні у Франківську відкриють музей Владики Софрона Дмитерка

Новини, Суспільство

Відкриття музею відбудеться в рамках святкування храмового свята на парафії Царя Христа.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сайт Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У неділю, 25 жовтня, у приміщенні монастиря Царя Христа, отців Василіян, що по вулиці Незалежності, 181, відкриють музей Владики Софрона Дмитерка. В колекції музею зібрані документи, особисті речі владики, речі літургійного вжитку, листи, книги, подарунки, світлини з різних періодів його життя.

“О 12:00 розпочнеться святкова Божественна Літургія. Її очолить преосвященний Владика Василій Івасюк – Єпарх Коломийський УГКЦ. Під час спільної молитви Владика уділить дияконські свячення для п’ятьох монахів Чину святого Василія Великого. Ласкаво просимо дотримуватися заходів безпеки, пов’язаних із пандемією коронавірусу!”, – йдеться в повідомленні.

Для всіх, хто матиме бажання долучитися до спільної молитви, буде проводитися онлайн-трансляція – https://www.facebook.com/parafijacarjakhrysta/ .

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.