У Косові за перевезення стоячих пасажирів водія оштрафували на 17 тисяч

Кримінал, Новини, Суспільство

Водія автобусу, що курсував за маршрутом “Косів-Хімчин” райсуд Косівщини притягнув до відповідальності за фактом порушення карантинних вимог. 

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Галицькі Гроші.

Відомо, що 27 липня чоловік здійснював перевезення пасажирів на стоячих місцях, незважаючи на те, що це було заборонено. Тоді на чоловіка склали протокол.

У суд водій не з’явився. У письмовому роз’ясненні прокоментувавши, що здійснював перевезення в рамках чинних вимог та в транспорті ще були 2 вільні місця. Також чоловік заявив, що поліцеські відмовились долучити про справи двох свідків, які готові були підтвердити його позицію.

У суді зазначені вище свідки підтвердили слова про вільні місця в салоні. Однак, обвинувачення спростувало їх показання. Проте, обвинувачення спростувало це, продемонструвавши кадри з нагрудних камер.

На відео було видно, як в момент, коли поліцейські увійшли в автобус, його салон через задній вихід покидало четверо пасажирів. Хоча висадка відбувалась не на передбаченій зупинці, а посеред полів.

В результаті засідання суд прийняв рішення про визнання водія винним та призначив йому штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Чоловік має право подати апеляцію до суду та оскаржити вирок.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.