Благоустрій двору на Набережній “поставили на паузу” через брак коштів (фото)

Новини, Суспільство

Близько місяця тому у Франківську стартував ремонт двору на Набережній ім. Василя Стефаника, 4. Однак невдовзі роботи припинилися, а двір залишився “розбитим”. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Нагадаємо, згідно з інформацією на порталі “ProZorro”, вартість ремонту двору на Набережній, 4 складає один мільйон 370 тисяч 334 гривні. Роботи виконує прикарпатське приватне підприємство “Супутник”.

У коментарі “Галці” підрядник Тарас Сенчук пояснює, що благоустрій двору зупинився, оскільки фірма чекає, поки роботи профінансують.

“Відповідно до бюджетного призначення – 200 тисяч гривень – ми вже виконали роботи. Тепер обіцяють, що з дня на день додадуть кошти, то ми тоді продовжимо роботи. У департаменті комунального господарства нам ще минулого тижня казали готувати документи, але виникла якась затримка. Як тільки буде укладена угода, то ми продовжимо роботи. А поки що, аби не сидіти на місці, бригади пішли працювати на інші об’єкти”, – каже Сенчук.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак підтвердив, що невдовзі двір на Набережній, 4 продовжать ремонтувати.

“Підрядник поки що перекинув людей на інший об’єкт. Є фінансові питання, але ми говорили, і думаю, у найближчому часі – до кінця цього тижня – там відновлять роботи. Двір на Набережній, 4 цього року обов’язково закінчимо”, – додав Смушак.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.