Спорт: прикарпатець став бронзовим призером чемпіонату світу з шашок серед юнаків (фото)

Новини, Суспільство

“Спортивна гордість Косівщини” – таке почесне звання присвоїли спортсмену із Бабина Косівського району Івану Олексюку, який нещодавно повернувся із Туреччини бронзовим призером чемпіонату світу з шашок-64 серед юнаків.

Про це інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФз посиланням на Косівська РДА.
Іван Олексюк –  кандидатом у Майстри спорту України з шашок, багаторазовим призером чемпіонатів України з шашок, неодноразовим учасником міжнародних змагань з шашок.
Подяками райдержадміністрації та районної ради відзначили батьків Івана –  Марію та Василя Олексюків – за зразкове виховання хлопця, всебічну підтримку юнака на його шляху до нових спортивних досягнень.
За вміння віднайти та розгледіти спортивний талант у дитині, наполегливу систематичну працю, самовідданість у розвитку та пропаганді шашок і шахів на Косівщині нагороджений також перший тренер бронзового призера чемпіонату світу з шашок-64 Володимир Хлопков.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.