У Франківську мешканці ЖК скаржаться на місцевого леопарда

Новини, Суспільство

Мешканці бачать у дворах плямисту пантеру, яку утримують їхні сусіди.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на «Еспресо Захід».

Люди стверджують, що чоловік та жінка, які проживають у ЖК «Калинова слобода», тримають тварину як домашнього улюбленця. Про це повідомляє юрист та активіст Мирон Дмитрик.

До юриста звернулися мешканці села Крихівці, яке перебуває у складі Івано-Франківська. Вони повідомили, що бачать у дворах плямисту пантеру, яку утримують їхні сусіди. Деколи господарі вигулюють її без повідця.

«Раніше цього «котика» бачили дуже багато мешканців «Калинової» і думали, що то просто такий великий кіт. Але коли він підріс, то власники перестали його виводити на вулицю вдень. Лише пізно ввечері. Вчора-позавчора бачили близько опівночі», – розповідає Мирон.
Чоловік каже, що поки, попри звернення, реакції поліції чи житлового комплексу нема. У «Калиновій слободі» щодо цієї ситуації спілкуватися відмовились.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.