Прикарпатські спортсменки говорили з дітьми про гендерну рівність (фото)

Новини, Суспільство

Розмова відбулася в Івано-Франківській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з гімнастики.

З дітьми спілкувалися Дарія Згоба – заслужена майстриня спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), Людмила Голіневич – Заслужена працівниця фізичної культури і спорту України, Володимир Антонець та Марія Чемерис – представники відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Про це повідомили на сторінці відділення НОК України в Івано-Франківській області у фейсбук, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На початку дітям пояснили, що таке гендерна рівність та яке значення цього процесу у повсякденному житті та спорті. Діти активно включились у бесіду. Дарія Згоба розповіла дітям декілька історій, які базувалися на її власних спостереженнях в ході її спортивної кар’єри.Наприкінці заходу всі учасники отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області з символікою Національного олімпійського комітету України та зробили вже традиційне спільне фото.

Світлина від Відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Світлина від Відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Світлина від Відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.