Масове отруєння собак в Івано-Франківську: запитань більше ніж відповідей (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
В Івано-Франківську відбувся кругли стіл за участю міської влади, активістів та мешканців, які стурбовані масовим отруєнням тварин.

На засіданні також були присутні представни поліції, муніципальної інспекції, державної ветеринарної служби, КП «Полігон», інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Знову питань було дуже багато, відповіді отримали на одиниці запитань, але хоча б побачили всіх представників, які були домовлені до наради. Одне має бути розуміння, що влада має бути з людьми, працювати одним цілим, і так справи підуть набагато швидше і результативніше. Обмінялись інформацією з правоохоронними органами, ветеринарною службою міста. Було багато занотовано та домовлено про наступну зустріч у четвер (15.10). До цього часу мали б отримати якусь інформацію стосовно камер спостережень, покупок заборонених препаратів, та, можливо, якісь портрети підозрюваних», – написала у соцмережі Тетяна Гоголь.

Окрім того, було зареєстровано 93 заяви до міського голови, а також направлено звернення на ім’я Руслана Марцінківа щодо виділення коштів з міського бюджету на допомогу потерпілим домашнім улюбленцям та безпритульним собакам у ветеринарній клініці «Олвет».

«Дуже надіємось, що в четвер буде присутнім начальник поліції івано-Франківська, яка дасть відповіді на питання, щодо кримінальної справи та хід його розслідування», – резюмувала керівник «Дому Сірка» Наталія Когут.

Додамо, що наступну зустріч заплановано на четвер, 15 жовтня, о 16:30 в Івано-Франківській міській раді.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.