В Африці страус ефектно увірвався в перегони і дав урок велосипедистам (відео)

Новини

Птах ледь не вийшла переможцем з гонок, де його участь взагалі не передбачалася.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на znaj.ua.

У Національному парку Кейп-Пойнт що в Південно-Африканській Республіці, стався смішний випадок. У змагання велосипедистів раптово вклинився страус, обігнав спортсменів і втік у своїх справах.

Так, якби в Олімпійських іграх було дозволено брати участь диким тваринам, то у людей не було б жодного шансу на перемогу. Подивіться хоча б на цього страуса.
Велосипедисти мчали по дорозі, обганяючи один одного, але в якийсь момент щось пішло не так! На дорозі з’явився величезний страус, який змусив велосипедистів знатно попітніти.

“Пташиний тріумф” в цій гонці потрапив в об’єктив камери одного з учасників гонок. Захоплюючі кадри демонструють, як страус обігнав майже всіх гравців крім лідера. Мабуть, вирішив не бентежити, або подумав, що великий спорт — не для нього. Що творилося в голові у страуса, ніхто тепер точно не скаже.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.