У МОН хочуть на два тижні перевести школи на дистанційне навчання

Здоров'я, Новини, Суспільство

Тимчасовий виконувач обов’язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет просить перевести школи на дистанційне навчання через збільшення кількості випадків інфікування коронавірусом в Україні.

Про це він повідомив у Телеграм-каналі, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Міносвіти спільно з МОЗ постійно моніторять ситуацію з поширення коронавірусної хвороби, зокрема і в закладах освіти. Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька – знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей”, – зазначив він.

Очільник МОН додав, що питання організації навчання вирішують на місцях, проте в цій ситуації важливо, щоб центральна та місцева влада діяли спільно.

“Розумію всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. Ці виклики намагається долати весь світ. Найголовніше для нас зараз – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей”, – йдеться у повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.