Цибуля цієї насіннєвої компанії Сент-Джонс занадто сексуальна для Facebook

Новини, Суспільство

Канадська агрокомпанія Gaze Seed Company запустила в соцмережах рекламну кампанію цибулі сорту Walla Walla. Однак рекламу дуже швидко прибрав сам Facebook, обґрунтувавши це тим, що зображення в рекламі «занадто сексуальне».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на CBC.

“Наступного дня після запуску реклами ми отримали повідомлення, що це «дуже сексуальне зображення» і що мережа заборонить рекламу на сайті. Можливо, дві круглих фігури розцінюються як жіночі груди”,— розповів менеджер компанії Джексона Макліна.

Маклін був впевнений, що рекламу заборонили алгоритми, а тому захотів, щоб на неї глянула людина, оскільки жодних правил реклама цибулі не порушує.

Facebook незабаром відреагувала на помилку.

“Ми використовуємо алгоритми технології, щоб в наших додатках не було наготи. Але іноді вони не можуть відрізнити цибулю. Ми відновили роботу реклами і перепрошуємо за проблеми, які могли принести компанії”, — заявили представники соцмережі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.