У Франківську водій маршрутки відмовив у проїзді інваліду війни. Атовці провели “виховну бесіду”

Новини, Суспільство

Неприємний інцидент трапився з інвалідом війни Василем Марком у четвер, 8 жовтня. Водій франківської машрутки №22 відмовив йому у безкоштовному проїзді, мовляв, вже має пільговиків.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ, з посиланням на Бліц-Інфо.

“Заходжу сьогодні в маршрутний автобус №22 та показую посвідку інваліда війни. У відповідь водій каже, виходь у мене вже є, я приватник. Виходжу, встидно і гірко якось стало…”, –  Марко Мирославович Василь

На це зреагували ветерани АТО та вже за 20 хвилин зустрічали водія на зупинці біля “Пошти”. Про це у мережі написав атовець Назар Кішак.

“Щодня ми чуємо негативну інформацію щодо приватних перевізників, а саме, ставлення їхніх водіїв до учаснів АТО/ООС. І це, направду, сумно. Один із випадків трапився вчора, у четвер 08 жовтня, з інвалідом війни Марко Мирославович Василь, який про такий інцидент написав на своїй сторінці Facebook. Ветерани Прикарпаття ніколи не давали ні себе, ні своїх побратимів на поталу та насміх. Словесна підтримка у коментарях фейсбуку перетворилась у живу силу. Дзвінок з проханням підтримати нашого ветерана отримав і я. Протягом 20 хвилин на автобусній зупинці Січових Стрільців зібралось близько двадцяти ветеранів АТО/ООС, знайшли водія-порушника маршруту 22 та пояснили йому дію Закону України про статус ветеранів війни. Опісля культурно проведеної бесіди з водієм, ми всі дружно пішли до міського голови Руслан Марцінків та написали колективну скаргу на перевізника. Ми не дозволимо ставитись по-хамськи до людей! Нема різниці – чи це Ветеран війни, чи це звичайний пенсіонер, чи дитина. Івано-Франківській ОТГ потрібно більше комунального транспорту!”, -написав Кішак.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.