COVID-19: у Коломиї заборонили проводити заходи у закритих приміщеннях

Здоров'я, Новини, Суспільство

У Коломийській ОТГ заборонили проведення масових заходів у закритих приміщеннях.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні комісії ТЕБ і НС, інформує Фіртка з посиланням на Коломийську міську раду.

“Заслухавши інформацію щодо необхідності посилення протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, комісія відмітила, що заходи, які проводяться у режимі надзвичайної ситуації на території Коломийської об’єднаної територіальної громади дали очікувані результати, внаслідок чого кількість випадків захворювання на COVID-19 щоденно зменшується.

Проте, по Україні кількість хворих щоденно збільшується більше ніж, на чотири тисячі випадків. Особливо, тенденція до збільшення захворілих прослідковується в містах, де проводилися масові заходи”, – йдеться в дописі.

У зв’язку з цим, комісія вирішила заборонити проведення масових заходів в закритих приміщеннях на території Коломийської об’єднаної територіальної громади.

Коломийський відділ поліції та управління Держпродспоживслужби зобов’язали забезпечити здійснення контролю за виконанням даного протоколу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.