Поліцейські забезпечуватимуть безпеку під час масових заходів з нагоди Дня захисника 14 жовтня

Новини, Суспільство

Для недопущення провокацій та забезпечення правопорядку під час масових акції з нагоди Дня захисника України та 78-ої річниці створення УПА будуть застосовуватися превентивні поліцейські заходи. 

Про це заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, інформує пресслужба МВС, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва та 78-ої річниці створення УПА відбуватимуться 14 жовтня. Спираючись на досвід минулого року, ми очікуємо участь у цих заходах великоу кількість громадян. Крім того, вже сьогодні відомо про намір провести марш УПА-2020 в місті Києві”, – сказав  Фацевич.

За його словам, для недопущення можливих провокацій, в місцях проведення масових заходів будуть застосовуватися превентивні поліцейські механізми.

“Серед них перевірка документів та огляд речей громадян. За необхідністю – обмеження доступу на окремі ділянки під час масових акцій. До роботи в місцях великого скупчення людей також будуть залучені групи превентивної комунікації”, – сказав він.

Заступник голови Нацполіції також підкреслив, що правоохоронці в посиленому режимі проводять моніторинг ситуації в зв’язку з проведенням зазначених заходів. Він додав, до цієї роботи залучається оперативний блок у взаємодії з СБУ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.