На Косівщині планують добувати нафту і газ

Економіка, Новини, Суспільство, Туризм

ТОВ «Нафтогазова компанія «Бангаз» планує розпочати геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти і газу на Лючківсько – Березівській площі у Косівському районі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Видобуток планується в межах Лючківсько_Березівської нафтогазової площі, а саме: населенні пункти Космач, Текуча, Березів, Лючки, інформують Версії.

Планова діяльність ведеться по загальноприйнятій схемі розробки нафтогазових родовищ у відповідності до програми робіт. Буріння свердловин глибинами до 3200 метрів. Планові видобутки в період промислової розробки становлять нафти до 72 тис. тон в рік, конденсату до 23 тис. тон в рік, газу більше 680 млн. куб.м в рік.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період, про що зазначається в оголошенні про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, вул.Митрополита Василя Липківського, 35, м.Київ,03035. Контактні телефони: (044) 206-31-40; (044) 206-31-50, Контактна особа: Тіщенкова Марина Олегівна.

Зазначимо, що засновниками ТОВ «Нафтогазова компанія «Бангаз» є житель Івано-Франківська Височанський Зіновій Михайлович та житель Богородчан Боднарук Володимир Юрійович.

ТОВ «Нафтова компанія «Бангаз» заснована у січні 2018 року. Статутний фонд становить 170 тисяч гривень. Фірма позиціонує себе як постачальник природного газу та електроенергії промисловим споживачам України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.