Ректори франківських вишів нарікають на роботу нічних клубів

Здоров'я, Новини, Суспільство

Ректори трьох найбільших університетів Івано-Франківська звернулися до міської влади зі скаргами на роботу нічних клубів на території міста.

Про це сьогодні, 6 жовтня, під час оперативної наради повідомив міський голова, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Фіртку.

“Ректори стурбовані роботою нічних клубів. Вони кажуть, що “Ельдорадо” працює до ранку, як і інші нічні клуби. Заява вже є, візьміть до роботи. Кількість молоді зросла в місті, студенти приїхали, і вони стурбовані, щоб не виник спалаху коронавірусу”, – сказав Руслан Марцінків.

Натомість заступник начальника міського відділу поліції Леонід Гончарук повідомив, що робота нічних клубів заборонена після 24 години, однак повністю припинити роботу клубів поліція не може, адже не має таких повноважень.

“Протоколи ми на них складаємо, але зачинити ми їх не можемо. Повноважень немає”, – сказав Гончарук.

Очільник міста наголосив, що на звернення ректорів варто звернути увагу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.