На Франківщині без світла залишилося п’ять населених пунктів через негоду

Новини, Суспільство

Станом на 9:00 на Прикарпатті повністю без електропостачання – п’ять населених пунків області, ще 15 – знеструмлені частково.

Про це кореспондентам Суспільного Карпати повідомила речниця “Прикарпаттяобленерго” Юліана Гойло, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За її словами, найбільше вимкнень у Богородчанському та Тисменицькому районах. Також без світла села у Калуському, Галицькому, Надвірнянському, Рожнятівському районах та Яремчанщині.

Як повідомила Юліана Гойло, значні проблеми з елетропостачанням у Франківську. Без світла залишаються будинки на вулицях Коновальця, Деповська, Зорія, Київська, Патріарха Володимира, Стефаника, Токарська, Ленкавського, Дудаєва, Марійки Підгірянки, Гвардійська та Сорохтея.

“До ліквідації залучені усі бригади. Планові вимкнення не проводяться. За сприятливих погодних умов до кінця дня мали б ліквідувати вимкнення. Але синоптики передають дощі, тому важко сказати, коли всі вимкнення будуть ліквідовані”, – розповіла Юліана Гойло.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.