ДТП: у Варшаві загинув житель Верховини (фото)

Кримінал, Новини

Мешканець Верховини загинув у Варшаві в результаті зіткнення Volkswagen та Audi.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомилення жительки Верховини Мар’яни Ковач у мережі Facebook.

За словами Мар’яни Ковач, Василь Кумлик – батько трьох дітей та єдиний годувальник сім’ї. Щоб перевести його тіло на Батьківщину потрібна немала сума, якої у родини зараз немає.

“Їм на даний момент важлива будь яка фінансова підтримка, поширите інформацію та допоможіть повернути Верховинця додому щоб ми могли навідуватися до нього,” – пише Мар’яна Ковач.

Реквізити для допомоги: 5167 4901 4924 3413 – Кумлик Світлана Миколаївна

У польських ЗМІ повідомляють, що в аварії зіткнулись Volkswagen та Audi. Двох людей з Volkswagen доставили до лікарні. Один з них загинув. Це і є прикарпатець Василь Кумлик. Крім того, водій Audi був у стані алкогольного сп’яніння.

На фотографіях польського сайту TVN Warszawa видно, що Volkswagen, в якому їхали постраждалі, має повністю розчавлену задню частину. А в Audi пошкоджена передня частина та зірвана кришка двигуна.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.