У Коломиї затримали злодія, який викрадав телефони

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські Коломийщини оперативно затримали прикарпатця, який впродовж дня здійснив крадіжку в однієї жінки, іншу – пограбував.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Коломия Сьогодні.

До поліції Коломийського району звернулась 80-річна місцева мешканка та повідомила, що невідомий чоловік зайшов до її помешкання і представився товаришем сина. Зловмисник заговорив її та пограбував, заволодівши мобільним телефоном. Після того втік з місця події.

Цього ж дня надійшло ще одне звернення від власниці місцевого кафе. Жінка повідомила поліцейським, що з приміщення закладу викрали мобільний телефон. Крім того, потерпіла вказала, що до крадіжки ймовірно причетний відвідувач закладу та описала його зовнішність.

Через декілька хвилин оперативникам спільно з працівниками сектору реагування Коломийського відділу поліції вдалося розшукати та затримати зловмисника. Йдеться про 35-річного місцевого мешканця, який раніше неодноразово судимий за майнові злочини та на даний час ніде не працює.
Під час огляду у затриманого поліцейські виявили один мобільний пристрій, а інший він встиг продати.

Прикарпатцю оголошено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень.

Суд обрав затриманому запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.