На Коломийщині незаконно видобували гравій. У зловмисників забрали “Камаз” (фото)

Кримінал, Новини

В селі Рунгури двоє чоловіків незаконно видобували піщано-гравійну суміш. У них поліціянти вилучили автомобіль.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

1 жовтня під час несення служби на території обслуговування працівники групи сектору реагування патрульної поліції Коломийського відділу поліції на березі річки «Сопівка», виявили екскаватор, який здійснював забір піщано-гравійної суміші на вантажний автомобіль «Камаз». Транспортними засобами керували два місцеві жителі.

Жодних дозвільних документів на свої діяння чоловіки не мали. Транспортні засоби вилучено та поміщено на територію відділу поліції, інформує “Галка” з посиланням на поліцію області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 240 Кримінального кодексу України Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення встановлених правил охорони надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров’я людей чи довкілля. Проводиться слідство.

Правоохоронці Івано-Франківщини нагадують, що видобуток піщано-гравійної суміші та інших корисних копалин у заплавах та руслах річок заборонений природоохоронним законодавством.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.