У “Слузі народу” відбувся розкол на декілька кланів, – Дудкін

Новини, Політика, Суспільство

“Хтось хоче просунути своїх, хтось хоче, навпаки, зачепити чужих”

У провладній партії “Слуга народу” відбувся розкол. Але не на дві частини, а на декілька. Там йде кланова боротьба.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на прямий ефір інформаційно-аналітичного проєкту “Чудова четвірка” на телеканалі ZIK заявив військовий та політичний експерт Юрій Дудкін.

Експерт прокоментував заяву лідера партії “Слуга народу” Олександра Корнієнка про намір провести паралельний підрахунок голосів на запланованих на 25 жовтня місцевих виборах в обласних центрах України, зокрема, на виборах до обласних рад.

За словами Дудкіна, це в певній мірі “ідіотизм”, те саме, що контролювати контролерів, адже для підрахунку голосів виборців в Україні є створений спеціальний орган – ЦВК.

Також експерт припускає, що на такий крок керівництво фракції може піти через внутрішньопартійний розкол.

“На сьогоднішній день, уже зрозуміло, що у партії “Слуга народу” існує клановість. Тобто там відбувся розкол. Але не на дві частини, а на декілька. Я думаю, що “таргани” починають самі себе пожирати, самі своїх колег. Тобто хтось хоче просунути своїх, хтось хоче, навпаки, зачепити чужих. Тому йде така кланова боротьба”, – заявив Юрій Дудкін.

Нагадаємо, раніше у партії “Слуга народу” заявили про наміри проводити паралельний підрахунок голосів на запланованих на 25 жовтня місцевих виборах в обласних центрах України, зокрема, на виборах до обласних рад.

Лідер партії Олександр Корнієнко зазначив, що проведення паралельного підрахунку на всіх виборчих дільницях партія не обіцяє, “але основні моменти, міста-мільйонники, обласні центри, обласні ради” будуть ним охоплені.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.