Саміт Україна-ЄС перенесли на 6 жовтня

Новини, Політика, Суспільство

Саміт Україна-ЄС перенесли з 1 на 6 жовтня. Українська сторона очікує, що одним з основних питань саміту буде оновлення Угоди про асоціацію.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на повідомлення у Twitter  глави Європейської ради Шарль Мішель.

“У ході телефонної розмови з Володимиром Зеленським ми домовилися зустрітися разом з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн в Брюсселі 6 жовтня для проведення 22-го саміту ЄС-Україна”, – повідомив він.

Як повідомив раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, на порядку денному під час саміту буде широке коло питань. Основною темою має стати питання оновлення Угоди про асоціацію.

При цьому посол Європейського союзу в Україні Матті Маасікас повідомив, що найближчим часом з боку ЄС не очікується ніяких великих політичних кроків до подальшої європейської інтеграції України, однак ЄС допомагає Україні стати ближчою в аспектах економіки, стандартів, бізнесу і науки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.