Нагірний Карабах: Азербайджан оголосив про контрнаступ (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика

Невизнана «Нагірно-Карабаська Республіка» та Азербайджан звинувачують один одного в обстрілах.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Воїн-інфо.

Повідомляється, що війська Азербайджанської армії приступили до контрнаступальної операції по всьому фронту.

«НКР» повідомляє, що 27 вересня близько 7:15 сили Азербайджану, застосувавши артилерійське й зенітне озброєння, атакував на лінії зіткнення сил «НКР» і Азербайджану, завдавши удар по населеним пунктам, розташованим в тилу, включаючи місто під «НКР» Степанакерт.

Своєю чергою, Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що 27 вересня близько 06:00 озброєні сили Вірменії, здійснивши масштабні провокації, піддали інтенсивному обстрілу позиції Азербайджанської армії уздовж всієї лінії фронту і населені пункти, розташовані в прифронтовій зоні з великокаліберної зброї, мінометів і артилерійських установок різного калібру.

Додатково МО Азербайджану повідомило, що з метою припинення бойової активності збройних сил Вірменії та забезпечення безпеки мирного населення командування Азербайджанської Армії прийняло рішення почати контрнаступальну операцію по всьому фронту.

Представники «НКР» зазначають, що сили Азербайджану за допомогою військової авіації, безпілотників, бронетехніки й артилерії атакують різні ділянки лінії фронту.

Додатково повідомляється, що загони «НКР» успішно відбивають всі атаки Азербайджану. За інформацією «НКР», сили Азербайджану втратили 2 вертольоти, 14 безпілотних літальних апаратів, а також втратили бронетехніку.

Сили «НКР» опублікували фотографії з нібито знищеними танками сил Азербайджану.

Близько 11-ї години, Міністерство оборони Вірменії опублікувало відео зі знищенням нібито техніки сил Азербайджану.

Азербайджан спростовує цю інформацію.

«Інформація, поширена вірменською стороною про нібито 3-х підбиті танки, 2-х вертольотів і 3-х безпілотних літальних апаратів (БЛА) Азербайджанської Армії, є брехнею і дезінформацією», – йдеться у повідомленні МО Азербайджану.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.