Зеленський зустрівся з головою Національної ради Словацької Республіки

Новини, Політика, Суспільство

У Братиславі Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою Національної ради (парламенту) Словацької Республіки Борисом Колларом та відзначив, що ефективному розвитку українсько-словацьких відносин має сприяти двосторонній міжпарламентський діалог.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  УНН.

“Президент України відзначив, що ефективному розвитку українсько-словацьких відносин має сприяти двосторонній міжпарламентський діалог. Він висловив сподівання на подальший активний розвиток контактів на рівні голів парламентів України та Словаччини, депутатських груп дружби та парламентських комітетів”, – йдеться в повідомленні.

Також Зеленський відзначив важливість ефективної взаємодії постійних делегацій Верховної Ради України та Національної ради Словацької Республіки в Парламентській асамблеї ОБСЄ та Парламентській асамблеї Ради Європи.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що для України є важливим збереження шкіл з вивчення української мови у Словаччині.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.