Венедіктова повідомила про те, як в Україні триває реформування Генпрокуратури

Новини, Політика, Суспільство

В Офісі генпрокурора повідомили про координаційну зустріч з міжнародними партнерами, яку провела генпрокурорка Ірина Венедіктова. Під час бесіди з партнерами були порушені питання поточного стану реформи органів прокуратури.

У правоохоронному відомстві зазначили, що зустріч відбулася в понеділок, 7 вересня. До бесіди були залучені партнери з Європи і США.

“У заході взяли участь представники проєкту “Pravo-Justice”, Консультативної місії Європейського Союзу, Представництва Європейського Союзу в Україні, Міжнародної організації з розвитку права в Україні, Офісу Ради Європи в Україні, проєкту “Дотримання прав людини в системі кримінальної юстиції України”, антикорупційної ініціативи Європейського Союзу, відділу з правоохоронних питань Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, правового відділу Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні”, – пише Голос.if.ua, з посиланням на ОГУ.

Венедіктова під час бесіди повідомила, що сьогодні в Україні, крім атестації прокурорів, почався процес глобальних перетворень. Генпрокурорка зазначила, що наразі ведеться робота над розробкою Стратегії розвитку прокуратури. Також, за її словами, вже стартувала робота над Концепцією розвитку органів правопорядку.

Нагадаємо, 16 липня в Офісі генерального прокурора України Ірини Венедіктової відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів про стан протидії кримінальним правопорушенням проти громадської безпеки та громадського порядку, а також вчиненим з використанням зброї, бойових припасів або вибухових речовин. Публічно були обговорені ключові досягнення та майбутні виклики правоохоронної системи.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.