Козак візьме участь у зустрічі політрадників “нормандської четвірки”, – ЗМІ

Новини, Політика, Суспільство

Російські ЗМІ повідомили, що Дмитро Козак візьме участь у зустрічі політрадників “нормандської четвірки”, оскільки були завчасно подані пропозиції в проєкт підсумкових документів майбутньої зустрічі.

Заступник голови Адміністрації президента Росії Дмитро Козак візьме участь у зустрічі політрадників “нормандської четвірки”. Зустріч відбудеться 11 вересня в Берліні, про це пише Голос.if.ua, з посиланням на ТАСС повідомило джерело в російській делегації. Джерело розповіло, що європейські та українські партнери виконали вимогу Дмитра Козака і завчасно представили свої пропозиції в проєкт підсумкових документів майбутньої зустрічі.

Нагадаємо, що зустріч у “нормандському форматі” на рівні радників планувалася на 28 серпня. Зустріч скасували через відсутність узгодження проєктів підсумкових документів або розбіжностей щодо них з боку Німеччини, Франції та України. Востаннє політрадники “нормандської четвірки” збиралися 3 липня в Берліні.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.