У Львівській обласній раді масовий спалах коронавірусу

Здоров'я, Новини, Суспільство

Всі депутати обласної ради складатимуть ПЛР-тести. Про це пише Голос.if.ua, з посиланням на ” Еспресо.Захід”.

депутати, скріншот з відео

У Львівській обласній раді захворіли на коронавірус її голова, керівник апарату, шість співробітників і вісім депутатів.

Про свою хворобу у понеділок повідомив голова обласної ради Олександр Ганущин на своїй сторінці у Фейсбуці.

Депутат розповів, що в п’ятницю після обіду у нього погіршилося самопочуття, він здав ПЛР-тест і отримав позитивний результат. Зараз чиновник вдома, на самоізоляції і виконує вказівки лікаря і приймає антибіотики.

“Попередив усіх, з ким контактував крайні кілька днів. Дуже розраховую, що вас вірус обійде стороною. Мій спосіб життя передбачає постійне спілкування з людьми, тому до такого повороту подій був готовий. Зараз відчуваю себе, як при легкій застуді, яка сильно стомлює, ніби 10 км підтюпцем або з рюкзаком в горах”,- написав Олександр Ганущин.

Втім коронавірус дістався не тільки до голови обласної структури. Як повідомив ” Еспресо.Захід ” перший заступник голови обласної ради Богдан Гагалюк, хворі є також серед апарату і депутатів.

“На жаль, ситуація у нас, як і у всій країні, не найкраща.Ще до хвороби пана Ганущина “ковід” виявили у керівника апарату ЛОР Валерія Харлова. Крім того, хворі шість працівників апарату і вісім депутатів. Переважно у всіх хвороба проходить в легкій формі. До апаратів ШВЛ не був підключений ніхто, проте були люди, які лежали під кисневою маскою. Особисто я з главою контактував ще до 24 серпня, але перестрахувався і здав ІФА тест. Він виявився негативним”,– констатував Богдан Гагалюк..

Богдан Гагалюк додав, що вже сьогодні, 4 вересня, всі депутати обласної ради складатимуть ПЛР-тести.

Крім обласних чиновників, COVID – 19 констатували також у виконавчого директора Асоціації Єврорегіон Карпати – Україна Галини Литвин. Сьогодні їй підтвердили діагноз за допомогою ПЛР-тесту. Жінка відчуває себе добре і знаходиться на самоізоляції. Вдома перебувають також всі працівники Асоціації.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.