Болгарія дозволила українцям в’їзд без тесту і карантину

Здоров'я, Новини, Суспільство, Туризм

З 1 по 30 вересня громадяни України можуть в’їжджати на територію Болгарії без необхідності надання негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19 і без карантину.

«31 серпня оновлено рішення МОЗ Болгарії, згідно з яким з 1 до 30 вересня громадянам України дозволено в’їжджати на територію Болгарії без необхідності надання документа, який показує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, і без проходження 14-денного карантину», — пише Голос.if.ua, з посиланням на сайт посольство України в Болгарії у Facebook.

До цього уряд республіки пускав українців на болгарські курорти тільки з негативним тестом на COVID-19, який був зроблений у межах 72 годин.

Крім того, в’їзд українців дозволили: Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Мексика, Єгипет, Туніс, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Бурунді, Сейшельські острови, Багамські острови, Ліван, Болгарія, Словенія, Об’єднані Арабські Емірати, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко і Сент-Люсія.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.