У Франківську провели тактико-спеціальні навчання співробітників Служби судової охорони (фото)

Новини, Суспільство

29 липня з метою удосконалення практичних навичок та підвищення кваліфікаційного рівня співробітників територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття провели тактико-спеціальні навчання з командирами відділень і взводів першого підрозділу охорони. 

Про це пише Голос.if.ua з посиланням на територіальне управління Служби судової охорони області.

Відбувалися навчання на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею №1.

Протягом занять опрацьовано теоретичний і практичний матеріал щодо дій командирів при виникненні надзвичайних обставин в установах системи правосуддя, отримання інформації про можливі загострення ситуації під час проведення резонансних судових засідань.

Мета навчань – доступно і правильно надати всю потрібну інформацію для проведення аналогічних тактико-спеціальних тренінгів з особовим складом на місцях несення служби, підпорядкованих командирам підрозділів.

Співробітники служби активно обговорювали з викладачами алгоритм командування особовим складом у випадку будь-яких ускладнень, аналізували його, а також надавали власні пропозиції.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.