Рейдерство по-франківськи, хто правий? (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

В місті Івано-Франківську розгортається черговий майновий конфлікт між державним підприємством ВО “Карпати” та місцевим підприємцем-інвестором Андрієм Струсом за преналежність автостоянки, про це інформує Голос.if.ua.

Зокрема генеральний директор ВО “Карпати” Дмитро Втерковський повідомляє, що на підприємстві працює майже чотири тисячі осіб і автостоянка потрібна для довезення людей з районів. В той же час підприємець Андрій Струс, який є власником частини приміщень колишнього радіозаводу нібито незаконно хоче заволодіти автостоянкою, яку використовує ВО «Карпати».

В свою чергу підприємець Андрій Струс спростовує звинувачення ВО «Карпати» і заявляє про рейдерство зі сторони посадових осіб ВО «Карпати», які в незаконний спосіб використовували належні йому виробничі приміщення. Андрій Струс стверджує, що не претендує на всю земельну ділянку під автостоянкою , яку використовує ВО «Карпати», а лишень на її невелику частину для заїзду та обслуговування його примішень.

Наразі окрім порушених кримінальних проваджень відносно посадових осіб ВО «Карпати підприємець Андрій Струс виграв суд щодо скасування рішення Івано-Франківської міської ради щодо землевідведення під автостоянку, яке визнано незаконним.

Продовження історії у наступних сюжетах Голос.if.ua:

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.