МОЗ: Між “червоними” і “зеленими” областями обмежать рух та встановлять пости

Здоров'я, Новини

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що з 1 серпня Україна буде поділена на чотири зони, тож перетин кордонів адміністративних одиниць, які віднесені до”червоної” або “зеленої” зони, буде обмежений.

Про це він розповів сьогодні, 29 липня, під час брифінгу, пише  Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

За його словами, з 1 серпня буде розподіл країни на чотири зони – “червону”, “помаранчеву”, “жовту” і “зелену”. Зокрема, у кожній з цих зон будуть різні обмеження. Найм’якіші – у зеленій зоні.

“Що стосується перетину межі між “червоною” і “зеленою” зонами, то буде обмежений рух міського транспорту, міжміського транспорту. Звичайно у такому випадку встановлять відповідні пости на перетині між “червоною” та “зеленою зонами.

“Також хочу наголосити, що ми робимо це на рівні адміністративно-територіальних одиниць. Тобто це або місто, або район – все буде достатньо чітко визначено. Ми намагаємося зробити більш зручною нашу нову реальність, у якій ми сьогодні живемо”, – зазначив міністр.

Він додав, що всю інформацію розмістять на ресурсах МОЗ.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.