У мерії “полюватимуть” на комунальне майно у селах, які входитимуть в Івано-Франківську ОТГ

Новини, Суспільство

Сьогодні, 28 липня, міський голова Івано-Франківська доручив подивись до комунального майна 18-ти сіл, які входитимуть в ОТГ.

Про це він наголосив на оперативній нараді, пише Голос.if.ua з посиланням на Фіртку.

“Дуже багато майна не оформлено за територіальними громадами: школи, сільради і так далі. У них нема свідоцтва на право власності, тому фактично з 25 жовтня все наше”, – каже Марцінків.

Начальниця управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Антоніна Кизим розповіла, що до міського бюджету уже чекають 120 тисяч за перший комунальний об’єкт, проданий на території Івано-Франківської ОТГ – склад мінеральних добрив в селі Добровляни.

Нагадаємо, згідно розпорядженням КМУ Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад до Івано-Франківської ОТГ мають приєднатися ще 12 сільських рад.

Йдеться про: Братковецьку, Вовчинецьку, Драгомирчанську, Каміннецьку, Криховецьку, Радчанську, Микитинецьку, Тисменичанську, Угорницьку, Узинську, Хриплинську та Чукалівську сільські ради.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.