Івано-Франківськ: власники транспортних карток можуть безкоштовно здійснювати пересадки на різні маршрути (відео)

Відео-новини, Суспільство

Франківці, які придбали транспортні картки, можуть безкоштовно пересідати на інші маршрути.

Безкоштовну пересадку на інші маршрути комунального транспорту можа здійснювати протягом пів години після валідації електронного квитка. При чому, їздити можна як в автобусі, так і в тролейбусі, пише Голос.if.ua з посиланням на Версії.

Для цього потрібно при посадці в транспортний засіб завалідувати картку. Тоді на екрані валідатора з’явиться інформація про списання тарифу на проїзд, баланс на картці, термін дії тарифу та час для здійснення пересадки – 30 хвилин.

У випадку пересадки в інший транспортний засіб протягом цього часу необхідно знову здійснити валідацію картки. При цьому на екрані валідатора з’явиться інформація про нульовий тариф та час, який залишився до режиму пересадки. Протягом 30 хвилин з моменту першої валідації кількість пересадок необмежена.

Використання "Галки" для пересадки

Можливість безкоштовної пересадки безумовно одна з головних переваг картки "Галка". Як правильно здійснити пересадку, щоб не виникало проблем з контролером дивіться у відеоінструкції.

Опубліковано КП "Електроавтотранс" ІФ Субота, 25 липня 2020 р.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.