У Франківську відкрили пам’ятну дошку Роману Вірастюку (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 25 липня, о 11:00 відбулось відкриття пам’ятної дошки Роману Вірастюку на вулиці Бельведерська, 42 – на фасаді будинку, в якому він проживав.

Про це інформує Голос.if.ua.

Роман Вірастюк  помер 27 липня після важкої операції. Сьогодні його родина вшановуватиме першу річницю з дня його смерті.

“Вже рік як його немає. Немає його дзвінків та жартів. Немає його прямоти. Не кожен може сказати все так, як воно є. Це одна з тих чеснот, що запам‘ятовуються. Й вона була у Романа. У рамках програми «Івано-Франківськ – місто героїв» ми вшановуємо пам‘ять дуже різних людей. Й шкода, що ми розуміємо, що герої серед нас лише коли вони йдуть. Ми вже маємо вулицю Романа Вірастюка у нашому місті й незабаром він отримає статус почесного громадянина міста. Ми пам‘ятаємо тебе, Романе”, – написав очільник міста Руслан Марцінків.

Відомий прикарпатець був директором Департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту, бронзовим медалістом чемпіонату Європи-1994 зі штовхання ядра.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.