Перша заступниця голови ОДА проінспектувала об’єкти будівництва на Коломийщині (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Перша заступниця голови Івано-Франківської облдержадміністрації Марія Савка проінспектувала об’єкти будівництва у Королівці та Лісному Хлібичині.

Про це пише Голос.if.ua з посиланням на НТК.

Крім того, жінка оглянула, як триває ремонт педіатричного відділення Коломийської дитячої лікарні. Ремонт моста та автошляху у Королівці розпочали ще минулого року. Одну з найбільш проблемних та аварійних ділянок на під’їзді до Коломиї вдалось відновити за рахунок дорожнього фонду. Вартість робіт понад три мільйони гривень. 30 років не проводилась реконструкція цього моста і ремонти дороги. Звісно, це вже був жахливий стан. Люди звертались, скаржились, але не завжди є достатнє фінансування”, – зазначив голова Коломийської ОДА Любомир Глушков. На думку Марії Савки, безпека водіїв і пішоходів має бути у пріоритеті. “Ця дорога, Коломия-Короївка, за два роки у неї вкладено 5 мільйонів. Ви бачили, який добрий кусок вже маємо дороги. Найосновніше провести розмітку для безпеки руху”, – сказала жінка. Пані Савка відвідала ще одну локацію у Королівці – будівництво модульного спортазалу. “Він має бути у цьому року зданий. Якісно зданий, гроші зайшли. Є графік і треба його дотримуватись”, – зазначила Марія Савка. Це єдиний спортивний комплекс такого масштабу. Загальна вартість спортзалу понад 10 мільйонів гривень. Далі делегація оглянула дитячу лікарню Коломиї. На ці потреби виділили близько півтора мільйони гривень. Також підтримують облаштування лікарні і місцеві підприємці.

Роботи планують завершити за два-три місяці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.