Як відома телеведуча Леся Нікітюк у Карпатах сміття збирала (фото)

Новини, Суспільство

Леся Нікітюк збирала побутові відходи в горах. Ведуча вирішила показати хороший приклад іншим, про це інформує Голос.if.ua.

Зірка хоче показати масштаби проблеми. Адже якщо кожен буде викидати навіть по маленькому папірцю, зрештою наша країна перетвориться на суцільний смітник.

“Карпати – гарний мальовничий край, і всі його дуже люблять, – розповідає ведуча. – Але одна з великих проблем – те, що там багато смітять. Туристи залишають сміття після себе скрізь. Викидають його з вікон машин на узбіччя. Люди не цінують таке прекрасне місце і просто знищують природу. Разом із Богданом Богдановичем ми зупинилися біля красивого схилу вздовж дороги, а там був «водоспад» зі сміття. Ми не могли на це спокійно дивитися й вирішили зібрати його, щоб хоч якось очистити територію. Забрали маршруткою, скільки могли. Люди, давайте цінувати природу і не залишати після себе туристичні «сюрпризи».”

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.