Екстремальний туризм: де і за скільки можна відпочити на Прикарпатті

Без рубрики

Через карантин українцям доведеться змінити свої плани на літній відпочинок. Цьогоріч пріоритетним для багатьох стане внутрішній туризм у межах України.

Тому обирати можна буде як серед усамітнення десь у будиночку в Карпатах, так і серед баз відпочинку на Чорному та Азовському морях, повідомляють Факти,  пише Голос.if.ua.

Гарно відпочити можна і у готелях Яремче, адже тепер там як в Туреччині – all inclusive, вся їжа за склом.

Через коронавірус у басейнах посилена дезінфекція. Готельєри готові боротися за клієнта, незважаючи на те, що заходи безпеки вимагають додаткових витрат.

На базі, що знаходиться на березі Дністра під одним дахом можуть жити лише родичі. На вибір – будиночки з усіма зручностями на вулиці за 760 грн, або намет за 100 грн. Обід – на свіжому повітрі. Салат, сметанка і вареники з картоплею коштує 70 грн.

Тут також можна спробувати і спортивний відпочинок – сплави на каное. Класичний сплав – до 30 кілометрів. Але головний екстрим – це проходження під мостом. Вартість такої денної прогулянки на воді – 600 грн.

Тож в Україні багато маловідомих, але цікавих місць. Головне не лінуватися туди поїхати, та відкривати для себе нові мальовничі куточки країни.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.