Як проходить вагітність у відомої моделі з Прикарпаття Олесі Стефанко (фото)

Новини, Суспільство

Вагітна первістком “Міс Україна Всесвіт-2011” похизувалася в Мережі новим спортивним луком.

Олеся Стефанко, яка живе в Маямі, регулярно ділиться з фоловерами своїми тренуваннями. Вона продовжує займатися спортом під час вагітності, але попереджає в своїх роликах всіх майбутніх мам про те, що це можна робити тільки, якщо у них є дозвіл лікаря, пише щоденна онлайн-газета Голос.if.uа з посиланням на ТСН.

Олеся Стефанко

На новому знімку, який опублікувала Олеся, вона зображена в ніжно-рожевому кроптопі і лосинах для занять йогою. “Ви тільки подивіться на цей колір”, – пише Олеся під знімком. Модель зображена сидячи на дивані, поверх усього на ній накинута сіра безрукавка.

Олеся Стефанко

Олеся Стефанко

Олеся Михайлівна Стефанко (нар. 25 червня 1988, с. Ковалівка, Коломийський район, Івано-Франківська область) — українська учасниця конкурсу краси «Міс Всесвіт». Переможниця конкурсу «Міс Україна — Всесвіт — 2011». Представниця України на конкурсі «Міс Всесвіт 2011» у Сан-Паулу, де посіла 2-ге місце, тобто стала «Першою віце-Міс Всесвіт».

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.