Лазанки. Галицька та флєцька кухня. Смачний рецепт. Готуємо разом (відео)

Новини, Суспільство

Лазанки. Галицька та флєцька кухня. Смачний рецепт. Готуємо разом, про це інформує Голос.if.uа з посиланням на ютубканал Лариса Іроденко.

Які смачні лазанки ми для вас приготували. Андрій Василів розповідає про давню страву «лазанки», яку готувала для нього бабуся. Також ви почуєте розповідь про гуцульський пояс черес. Для приготування страви потрібні такі продукти: капуста квашена 2л (можна готувати зі свіжої капусти, в такому випадку потрібно додати помідори), шкварки 500г (можна додати ребра, свинину; якщо маєте бажання приготувати пісну страву, піджарте цибулю на олії), цибуля 2 шт., лавровий лист, перець горошком, сіль, цукор 1 ст. л (якщо капуста квасна), олія 100г, вода 200г, сметана 200г. Квашену капусту попередньо обварюємо та промиваємо. Для приготування лазанок – 3 яйця, мука (400г, або скільки забере тісто). Тісто тонко розкачати, дати підсохнути, порізати. Казанки варити 5 хв. у підсоленій воді, потім додати до тушкованої капусти і тушити 10 хв. Смачного!

Дивіться наші рецепти щочетверга.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.