300 гектарів землі в Карпатах виділили під “Новий Буковель”

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

300 гектарів землі в Карпатах виділили під “Новий Буковель”

Компанії львівського бізнесмена та власника корпорації OKKO Group Віталія Антонова протягом останнього року отримали в Карпатах 300 га під “новий Буковель”.На цій території він планує побудувати великий гірськолижний курорт на 30 тис. місць, повідомляє Голос.if.uа з посиланням на Захід.net.

“З цією метою компанії львівського бізнесмена протягом останнього року отримали більше 300 гектарів землі на території Славської об’єднаної територіальної громади. Процес виділення землі завершується, будівництво курорту займе три-п’ять років, вартість проекту – близько $500 млн”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що будівництво даного курорту має розпочатися вже в 2021 році.

“Інвестор досі не оприлюднив остаточний робочий проект запланованого курорту. Він також відзначив, що місцеві бізнесмени не в захваті від ідеї будівництва величезного гірськолижного курорту”, – повідомив глава Славської ОТГ Володимир Бега.

Місцеві екологічні активісти заперечують проти будівництва. Вони, у свою чергу, домагаються створення заповідника в районі хребта Свидівець.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.