Можна цілком впевнено заявити, що Коломийська ОТГ буде мати нового голову

Новини, Політика, Суспільство
Згідно результатів останнього соцопитування проведеного на території Коломийської ОТГ абсолютна більшість коломиян 84% планує обрати нового голову Коломийської ОТГ на прийдешніх місцевих виборах.
Про це пише Голос.if.ua з посиланням на WestUA 63% опитаних жителів з приєднаних сіл до Коломиї вважають, що голову Коломийської ОТГ потрібно змінити.Можна цілком впевнено заявити, що Коломийська ОТГ буде мати нового голову.“Токсичний Слюзар”Останнім часом, спостерігається тенденція, як все більше, і більше людей, відвертаються від міського голови Коломиї Ігора Слюзара.“Ляльководи” міста, які протягом багатьох років підтримували його своїми ресурсами, організовуючи йому перемогу на виборах, зараз просто його “зливають”.

Добре розуміючи, який Слюзар став “токсичним”, то тільки поява з ним в публічному просторі, може сильно ударити по власному іміджу.

Зараз, для любої політичної сили, чи політичного діяча, підтримати публічно Слюзара — це акт політичного самогубства! Не говорячи навіть про громадського діяча, який за таку підтримку перед громадою, одразу втрачає свій авторитет.

Місцеві журналісти — це взагалі окрема тема. Вони завжди закохані в любу владу, яка б не прийшла! Протягом десяти років керівництва містом Слюзарем, вони примудрилися його діяльність подавати для громади, як надзвичайний успіх і прорив у розвитку міста. Начебто, люди дурні, не розуміють що відбувається з містом!

А, Слюзар, що? Та ні що. Добре розуміючи, якщо не виграє вибори, то прийдеться відповідати за злочини які він зробив. Так, як політичний “дах” його “злив”, то ймовірно, йому прийдеться відповідати перед законом.

Тому він зараз бореться, не за те щоб стати міським головою, а за своє спасіння.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.