З 1 вересня не можна продовжувати дистанційне навчання, – міський голова Івано-Франківська (відео)

Відео-новини, Суспільство

Очільник обласного центру Руслан Марцінків відзначив, що якими б гарними не були онлайн уроки, цього не достатньо для навчання учнів. Тому заявив, що дистанційне навчання продовжувати не можна.

Це він підкреслив під час щоденного ефіру у соцмережі й додав, що варто шукати механізми для того, щоб діти могли піти до школи, пише Голос.if.uа з посиланням на Версії.

“З 1 вересня не можна вводити дистанційне навчання на освіту. Все-таки, наші діти мають право на повноцінне навчання. Тому треба шукати механізми, щоб з першого вересня діти пішли до шкіл. Можливо, з якимись певними обмеженнями, але діти не можуть бути позбавлені повноцінного навчання. Яке б не було гарне онлайн навчання, воно не є достатнім для наших дітей”, – зазначив мер.

Також він додав, що завтра на сесії міської ради врегулюють ще одне “болюче” питання для франківців – щодо високого податку на землю.

“Ми відкорегуємо податок на землю. Ми десь дійшли згоди з податковою, як це зробити. На жаль, змінюються склади податкових, змінюються керівники відділів і виходять такі нюанси. Тому просимо вибачення, ми відрегулюємо податок на землю. Прохання вже платити з перерахунком, тобто платіжки будуть зменшені в рази”, – додав Руслан Марцінків.

Оперативно про стан справ 02.07.20209:00

Опубліковано Русланом Марцінковим Середа, 1 липня 2020 р.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.