Очільник «Слуги Народу» назвав колегу «робочою бабою, як корабельна сосна»

Новини, Суспільство
Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко під час обговорення з главою однойменною фракції Давидом Арахамією колеги Ірини Аллахвердієвої назвав її «робочою бабою, як корабельна сосна». Сам Корнієнко каже, що запис змонтований, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на HromadskeUA.
 
Сталося це під час брифінгу у Миколаєві, коли Корнієнко та Арахамія вважали, що мікрофони вимкнені.

Діалог на відео такий:

Корнієнко: Аллахвердієва взагалі красуня.

Арахамія: Так.

Корнієнко: Така піддута, звісно. Тюнинг too much (забагато — ред.). Загалом баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут від*****ть (відпрацює — ред.) триста зустрічей за 4 місяці і виграє. Вона така вживу, енергетика.

Арахамія: Енергії багато.

Корнієнко: Ти до президента її заведеш, ти побачиш, він підстрибне. Викурить усій «айкоси» (електронна сигарета — ред.). Скаже: баба да, баба да».

Корнієнко вже відреагував на публікацію цього відео. Він стверджує, що запис змонтований, а слова вирвані з контексту й до того ж вони не мали відношення до Алахвердієвої.

«До монтажу потрапило прізвище шанованої депутатки, нашої колеги, яка жодного відношення до обговорюваних питань не мала. Я розумію, що певні фривольні слова могли образити людей – зокрема, жінок. За що від свого імені і від імені Давида приношу щирі вибачення», — написав очільник «Слуги Народу».

Також Корнієнко виправдався, мовляв, відносини з колегами вже доволі неформальні, незалежно від статі.

«Трошки близькі, трошки іронічні, але в будь-якому випадку, це відносини людей, які об’єднані однією метою і складають команду. Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа», — зазначив він.

Сама Аллахвердієва також запевнила, що опубліковане відео — монтаж.

«Мені вже подзвонили Давід Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого», — написала вона на своїй сторінці Фейсбук, нижчеприведені цитати:

          «Деякі ЗМІ сьогодні розповсюдили фейк, де згадується моє ім’я. Не хочу коментувати цей низькопробний бруд, але мушу розставити всі крапки над «і». Опубліковане «сенсаційне відео» – монтаж. Мені вже подзвонили Давід Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого. Очевидно, мова йшла про потенційних кандидатів в мери та до списків партії на місцевих виборах. Але в передвиборній боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків. Втім, такими штучними «скандалами» нас не вдасться роз’єднати. І що б не креативили опоненти — залишиться на їхній совісті. А ми разом зробимо «триста зустрічей за чотири місяці і виграємо вибори»!

Нагадуємо,Ірина Аллахвердієва пройшла у парламент за списком партії «Слуга Народу», була номером 116.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.