Амбулаторію на Косівщині будуватиме фірма з сумнівною репутацією

Здоров'я, Новини, Суспільство

Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області визначило виконавця будівництва амбулаторії групової практики сімейної медицини в присілку у селі Середній Березів.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка . А також, офіційна  інформація розміщена на платформі держзакупівель.

Очікувана вартість закупівлі становила 3 104 950 гривень.

Участь у торгах взяло дві фірми: Товариство з обмеженою відповідальністю ЛІДЕР-ПЛЮС з остаточною ціновою пропозицією у 3 104 070 гривень і Товариство з обмеженою відповідальністю “Тернопільське управління механізації” із пропозицією – 3 073 000 гривень.

Скріншот з Prozorro

Переможцем оголошеного тендеру визнали ТОВ ЛІДЕР-ПЛЮС. Згідно з договором роботи мають бути завершені до 30 серпня 2020 року з правом дострокового виконання.

Скріншот з Prozorro

За даними сайту YouControl, товариство ЛІДЕР-ПЛЮС заснував Роман Татумірак, який також є його директором. Підприємець зареєстрував фірму 9 лютого 2015 року зі статутним капіталом у 1000 гривень.

Інформація з YouControl

Слід зазначити, що ТОВ ЛІДЕР ПЛЮС станом на травень мала податковий борг у розмірі – 100 934 грн. Також фірма фігурувала у ряді кримінальних проваджень через підозру в ухилянні від сплати податків.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.