На Франківщині отруїлася риба

Новини, Суспільство

На Франківщині отруїлася риба .Загинуло 160 екземплярів.

На Франківщині ставки перетворилися на душогубку для риб - черевом догори, рибалки в жаху

Вчора, 10 червня, на Франківщині сталося масове отруєння риби. Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос.if.ua з посиланням на сторінку рибоохоронного патруля Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на річці Печоса (припливу Болоховки). Працівники патруля виїхали на місце події у село Верхня у Калуському районі.

Вони повідомили, що виявили 160 екземплярів мертвої риби у водоймі.

Мертва риба, фото: рибоохранний патруль Івано-Франківська, Facebook

“В водоймі виявлено загибель таких видів риб: плітка звичайна – 58 екз., головень – 38 прим, верховодка звичайна – 16 екз., карась сріблястий – 16 екз. , слиж європейський –14 екз., сазан – 7 екз. , пічкур звичайний – 7 екз., бистрянка звичайна – 3 екз., окунь звичайний – 1 екз.” – написали у рибоохоронному патрулі.

На місце події прибули представники місцевої влади та громадських організацій, співробітники Національної поліції, Держродспоживслужби та Державної екологічної інспекції Карпатського регіону.

Працівники Управління державного агентства рибного господарства Івано-Франківської області склали акт за фактом загибелі водних ресурсів.

До публікації в рибоохоронному патрулі додали знімки з місця події. На них можна побачити велику кількість мертвої риби, яку працівники патруля склали на березі.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.