Жах! Мусульманин помив ноги і приготував шаурму поліції, “смачного”… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

По вулиці Коновальця, 147, що в місті Івано-Франківську працює популярна у студентства та молоді перекусочна з продажу шаурми, про це інформує Голос.if.ua.

Працюють в цьому ларьку переважно студенти іноземці з близького сходу, які в день і вночі забезпечують мешканців мікрорайону швидкою їжею. Молоді студенти-іноземці щоденно приходять до роботи і за мусульманським звичаєм, за ларьком з пляшечки миють ноги, а потім беруться до приготування шаурми, та інших «смаколиків».

Працюють іноземні молодики до глибокої ночі, приблизно 2 години до останнього клієнта. Відвідувачі забігайлівки нерідко в нічний час порушують режим роботи та тишу. Однак бізнесу іноземців нічого не загрожує адже щоденно в нічний час у привітних хлопців зі сходу колективно перекусують і працівники нової «реформованої» поліції.

Редакція сайту офіційно звернулася до Івано-Франківської міськради, поліції та податкової щодо перевірки законності функціонування місця з продажу шаурми, режиму роботи, працевлаштування, наявності медичних книжок у студентів-працівників.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.