Вперше до роботи ТКГ залучили представників ОРДЛО

Новини, Політика

9 червня вперше до роботи Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання на Донбасі залучили представників окремих районів Донецької та Луганської областей.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Офіс президента.

“Уперше за понад п’ять років до діалогу на майданчику ТКГ у складі української делегації залучені представники тимчасово окупованих Російською Федерацією районів Донецької та Луганської областей України.

На сьогоднішньому засіданні Донеччину представляють відомі журналісти Денис Казанський та Сергій Гармаш, які у 2014 році були змушені залишити Донецьк.

Луганську область представляє юрист, голова Міжнародної громадської організації “Луганське земляцтво” Вадим Горан. Також для участі в роботі ТКГ від окремих районів Луганської області заявлено відомого лікаря Костянтина Лібстера– повідомили в офісі президента.

Засідання ТКГ почалося зранку 9 червня у форматі відеоконференції.

В офісі президента повідомляють, що залучення представників ОРДЛО відбувається задля реалізації положень комплексу заходів щодо виконання Мінських домовленостей щодо параметрів політичного врегулювання війни на Донбасі та змін до законодавства.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.