Медики знову прийшли під ОДА через призначення гендиректора обласної дитлікарні

Здоров'я, Новини

Сьогодні, 9 червня медики Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні прийшли на засідання комісії з питань охорони здоров’я.

Делегація із 5 осіб проситиме відхилити рішення Департаменту охорони здоров’я про призначення виконуючим обов’язки гендиректора завідувача ЛОР-відділення Володимира Семанюка та призначити Тараса Мельника, інформує Голос.if.ua з посиланням на Бліц-Інфо.

“Я вважаю, що Тарас Мельник може бути хорошим управлінцем. Він роками працює в лікарні, знає усі проблеми зсередини. З допомогою нового керівника ми зможемо привести лікарню до такого стану, щоб працювати відповідно в умовах реформи. Є сумніви щодо нинішнього в.о. Ми не чули його програми та як він зможе розвинути лікарню. Чули тільки те, що це мрія його життя. Якщо керівник робить такі заяви робить, то він думає лише за власні амбіції. Ми й далі будемо протестувати, якщо нас не почують”,– каже дитячий анестезіолог Уляна Дубіна.

Як відомо, два тижні тому облрада не змогла призначити Тараса Мельника на посаду гендиректором дитлікарні, оскільки не вистачило голосів. Опісля представники колективу влаштували мітинг під «Білим будинком», вимагаючи призначити гендиректора.

Олександр Сич у ефірі ОТБ “Галичина” повідомив, що напередодні мав зустріч з колективом. І впевнений, що проблеми як такої немає. А ситуація накручена штучно.

Минулого тижня департамент охорони здоров’я ОДА призначив виконуючого обов’язки гендиректора. Ним став Володимир Семанюк. Та ця кандидатура викликала серед працівників лікарні обурення, тож вони пригрозили страйком.

Пізніше в ОДА пояснили, чому призначили в.о. гендиректора обласної дитлікарні саме цього медика.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.