Були напідпитку: на Прикарпатті до суду не пустили двох осіб

Кримінал, Новини

У середу, 27 травня, двічі протягом дня до Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області намагалися потрапити відвідувачі в стані алкогольного сп’яніння, передає прес-служба ССО.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Службу судової охрани.

«Перший інцидент трапився вранці, другий – по обіді. Обидва чоловіки мали неохайний зовнішній вигляд, втрачали рівновагу, вимова їх була плутаною і незрозумілою, але жага потрапити до судової установи переважала і на вимоги співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області залишити приміщення суду вони реагували агресивно.

Судові охоронці обмежили допуск до приміщення суду цих чоловіків і передали їх для складання матеріалів про адміністративне правопорушення поліцейським», — йдеться у повідомленні.

У СОО нагадали, що відповідно до пункту 4.2 «Правил пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів» забороняється пропуск осіб у стані алкогольного сп’яніння до будівлі суду, органу чи установи системи правосуддя. Така поведінка ображає людську гідність та громадську мораль.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.